SUNDHED OG HELSE.

Der er to meget væsentlige årsager til, at vi her på bibel-skolens hjemmesider har en afdeling om sundhed og helse.
Den første er, at et sundt legeme er altafgørende for et sundt og godt åndeligt forhold til vor Herre og mester Jesus Kristus, Guds Søn!
Vort helbred, hvad vi spiser og drikker og måden vi behandler vort legeme på indtager en meget væsentlig plads i Guds Ord.

Der er utroligt mange mennesker, som er allergiske over for et eller andet.
Vi har feks. en søn, som får en meget kraftig migræne, hvis han får blot en lille smule mad med animalske mælkeprodukter i. Det kan give meget store problemer, men efterhånden har vi og senere har han selv lært at klare dette.
I dag findes der både soja-drik, havre-drik, kokos-mælk og flere andre former for vegetabilsk mælk. Vegetabilsk is, kan i dag købes i mange forretninger, vi foretrækker dog selv at lave den.

BIBEL-SKOLENs SUNDHEDS OG HELSE AFDELING vil med jævne mellemrum komme med opskrifter, gode ideer og oplysninger der kan være til hjælp for de der ønsker det.
Hvis du har en god opskrift, en god ide eller en kommentar til et eller andet, så vil vi MEGET GERNE høre fra dig!
Vi har dog nogle meget faste retningslinier, som vi vil gøre hvad vi kan for at overholde, og det er, at vi KUN medtager opskrifter der er HELT UDEN nogen form for animalske produkter. Dette gælder feks også æg, ost og mælk.

Vi glæder os til at høre fra dig, vor adr. er info@bibel-skolen.dk

Hav det nu rigtigt godt og pas godt på dig selv og dine kære!

Hilsen Esther og Hans